Επενδύσεις Μαλακής Ξυλείας

Η εταιρεία μας παράγει – εισάγει και διαθέτει στην αγορά ποικιλία από διαστάσεις και προφίλ επενδύσεων τοίχου και οροφής – από ξυλεία πεύκης – ελάτης και Yellow Pine (πιτς πάιν).
Οι επενδύσεις είναι διαθέσιμες για άμεση παράδοση και παραδίδονται σε προστατευτικό κάλυμμα.

Επενδύσεις παραγωγής Interwood – Ξυλεμπορία
14Χ142 Ελάτη – Ζήτα
15Χ190 Ελάτη – Ζήτα
19Χ190 Ελάτη – Ζήτα
14Χ142 Ελάτη – Νυχάκι
15Χ190 Ελάτη – Νυχάκι
10Χ92 Pitch Pine
Επενδύσεις Εισαγωγής
10Χ88 Πεύκη – Σκωτία
12 -5Χ88 Πεύκη – Σκωτία
12 -5Χ113 Πεύκη – Σκωτία
14Χ138 Πεύκη – Νυχάκι
15Χ88 Πεύκη – Σκωτία Old Decor

Επενδύσεις Εξωτερικών Χώρων

Παράγονται σε μεγάλη ποικιλία τυποποιημένων profiles και διαστάσεων από διάφορα είδη ξύλων κατάλληλων για εσωτερική ή εξωτερική χρήση.

Κέδρος

Έχει ξανθό-μελί χρώμα με ανοιχτά καφέ νερά. Είναι ξύλο ελαφρύ και μαλακό – ιδανικό για επενδύσεις εξωτερικών χώρων (προσόψεις κτιρίων – μάντρες – μπάνια – σκίαστρα.) Έχει μεγάλες αντοχές στις κλιματολογικές αλλαγές – στην υγρασία και στα έντομα που προσβάλουν το ξύλο. Μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς καμία επεξεργασία ή να βαφτεί σε οποιαδήποτε απόχρωση για να δώσει το αποτέλεσμα της προτίμησης σας.

Teak Βιρμανίας

Το αρχικό του χρώμα είναι καφέ ανοιχτό. Είναι πολύ σταθερό και με μεγάλη αντοχή στην υγρασία.

Teak Αφρικής (Afromosia)

Το αρχικό του χρώμα είναι καφέ χρυσαφί – που μεταβάλλεται στο φως σε σκούρο καφέ. Είναι ξύλο σκληρό και διαθέτη μεγάλη αντοχή στην υγρασία.

Iroko

Το αρχικό του χρώμα είναι ανοιχτό καφέ – που μεταβάλλεται στο φως σε σκούρο καφέ με χρυσίζουσα απόχρωση. Ξύλο αντοχής με πολύ καλες μηχανικές ιδιότητες.

Bangirai

Τροπική ξυλεία από Ινδονησία με σκούρο καφε-κόκκινο χρώμα. Η μία του πλευρά είναι λεία – η αντίθετη με αντιολισθητικές ραβδώσεις – τοποθετείται και από τις δύο. Αποκλειστικά για εξωτερική χρήση (δάπεδα – μάντρες – επενδύσεις – κτλ.)