Πλεονεκτήματα του Ξύλινου Κουφώματος

Το ξύλο έχοντας απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογών θεωρείται το πλέον ενδεδειγμένο δομικό υλικό. Επιπλέον, ως φυσικό προϊόν υπάρχει άφθονο στη φύση, ανήκει στους ανανεώσιμους πόρους και με δεδομένη την κατάλληλη και σωστή διαχείριση του, δε δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα στο περιβάλλον από το οποίο προέρχεται.

Βασικά Πλεονεκτήματα

  • Κορυφαίες θερμομονωτικές ιδιότητες
  • Εξαιρετικές ηχομονωτικές ιδιότητες
  • Άριστες μηχανικές ιδιότητες
  • Υψηλή αισθητική και διαχρονική αξία, λόγω της φύσης του.
  • Πιο “ζεστό” υλικό σε σύγκριση με άλλα

Πλεονεκτήματα του Ξύλινου Κουφώματος

 

Νέα Γενιά Ξύλινων Κουφωμάτων

Παραδοσιακή εμφάνιση με υπερσύγχρονη λειτουργικότητα και ιδιότητες

Τα σύγχρονα ξύλινα κουφώματα κατασκευάζονται συνήθως από επικολλητή ξυλεία τριών στρώσεων μηδενίζω έτσι τον κίνδυνο να εμφανιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα αφού η συμμετρική την κατανομή των τάσεων στο ξύλο διασφαλίζει την απόλυτη σταθερότητα της κατασκευής εξαλείφοντας κάθε στρέβλωση.

Αποτέλεσμα η άριστη ποιότητα και η αξεπέραστη αντοχή στο χρόνο

Οι νέες τεχνολογίες βαφής και η επιλογή των κατάλληλων βερνικιών έχουνε καταργήσει   την ανάγκη ιδιαίτερης συντήρησης προστατεύοντας τα από τις αυξομειώσεις της υγρασίας και την υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου.

Οι σύγχρονες βαφές είναι υδατοδιαλυτές, άρα φιλικές προς το περιβάλλον και μη τοξικές για τον άνθρωπο. Είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις μεσογειακές και ιδιαίτερα στις ελληνικές συνθήκες ηλιοφάνειας, ώστε να επιμηκύνουν σημαντικά το μέσο όρο ζωής των ξύλινων κουφωμάτων. Η εφαρμογή τους με ηλεκτροστατική βαφή, προσφέρει ομοιογενή κατανομή των συστατικών τους, ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του κουφώματος.

Οι προηγμένης τεχνολογίας μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται στα ξύλινα κουφώματα έχουν μεγάλο δείκτη αντισκωριακής προστασίας, απαραίτητο για τη χώρα μας, που έχει υψηλή υγρασία ιδιαίτερα στις παραθαλάσσιες περιοχές. Επίσης, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής χάρης στον υψηλό δείκτη ασφαλείας και είναι κατάλληλοι για όλους τους τύπους ανοίγματος κουφωμάτων, όπως ανοιγόμενα, ανακλινόμενα, συρόμενα, πτυσσόμενα κ.λ.π.

Τέλος τα λάστιχα και τα τζάμια που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή είναι κατάλληλα, ώστε να μειώνουν στο ελάχιστο την απώλεια ή πρόσληψη θερμοκρασίας, σε έναν εσωτερικό χώρο, μειώνοντας το κόστος ψύξης ή θέρμανσης.

Νέα Γενιά Ξύλινων Κουφωμάτων

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ